avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Problema firma de recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Problema firma de recuperare

In iunie 2008 studenta fiind, am luat un card de credit pe baza bursei de merit in valoare de 600 ron la Rbs. Am platit dobanzile pana in 2010 cand am ramas fara bursa si nu am mai putut achita. De aproximativ 2 ani am inceput sa primesc scrisori de la o firma de recuperare ca datorez aproximativ 5000 ron. Scrisorile au venit pe adresa parintilor mei unde eu fizic nu mai locuiesc de 7 ani cu toate ca in buletin tot acolo am adresa. Scrisorile au fost simple nu recomandate, nu s-a semnat nimic pentru primirea lor. In tot acest timp eu nu am vorbit niciodata cu ei. Dupa atata timp vineri am fost contactata la locul de munca de acesti recuperatori. I-am resunat, la telefon mi-au adus la cunostinta restanta, eu le-am zis ca mi se pare abuziva, excesiva si ca vreau sa consult un avocat. Cum nu mai am contractul de credit mi-au zis ca imi pot trimite unul in urma unei cereri scrise din partea mea. Vreau sa stiu daca in acest caz a intervenit prescriptia si daca aceasta poate fi intrerupta prin conversatia avuta cu ei sau prin aceasta cerere? Ma pot actiona in instanta si sa mi se puna poprire pe venituri? As vrea sa ajung la o intelegere cu ei sa le platesc o suma rezonabila si sa terminam odata #-o. Cum sa fac sa ajung la aceasta intelegere?
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 15:33, 8 Martie 2016
Nu recunoașteți datoria. Dreptul lor la executare este prescris. Ignorați-i, nu vor face altceva decât să vă deranjeze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie bancara purple_girl purple_girl Buna seara,in urma cu 5 ani cand eram inca studenta am facut un card de cumparaturi la banca ABN actuala RBS cu o limita de credit de 600 ron. Pentru acte si ... (vezi toată discuția)
Prescris sau nu? ContSters250577 ContSters250577 Buna ziua. Supun atentiei dvs, urmatorul caz. In data de 23.01.2008, am contractat un credit in valoare de 8900 lei pe 120 luni.Pana in data de 19.04.2009 ... (vezi toată discuția)
Prescriere rata la banca ardnaxela15 ardnaxela15 Buna seara, As avea si eu o nelamurire: In 2003 am facut o rata pentru niste electrocasnice ( celebra rata doar cu buletinu). A fost facut pe maxim, maxim ... (vezi toată discuția)