avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare paznic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare paznic

Buna dimineata,

Sunt intr-o situatie si nu stiu cum sa procedez.La una dintre societatile comerciale la care tinem contabilitatea, administratorul respectiv doreste sa angajeze o persoana cu functia de paznic.Deocamdata nu stie daca o sa fie paznic de noapte, sau de zi.
Pana in momentul de fata nu am mai angajat pe nimeni cu aceasta functie, si din cate am inteles sunt ceva conditii cu privire la acest aspect.
Va rog tare mult, daca se poate sa ma lamuriti si pe mine cum ar trebui sa procedez la angajare in ambele cazuri, atat paznic de noapte cat si paznic de zi, in cazul in care administratorul se hotaraste pana la urma pe una din variante.
Nu stiu cu cate ore ar trebui sa il angajez, cum ar trebui sa il pontez, cu turele cum ar trebui sa lucreze.

Va multumesc foarte frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:55, 7 Martie 2016
Care ar fi durata timpului de munca pentru care vreti sa-l angajati?

Munca de noapte este permanenta?
Domnul doreste cu 4 ore sa il angajeze, el detine tot ce ii trebuie pentru exercitarea acestei functii, aici ma refer la cazier judiciar, atestat,certificat de calificare profesionala etc.
Chestia e ca, este singurul angajat cu aceasta functie, nu mai este altcineva cu care sa lucreze in ture, de aceea v-am intrebat cum as putea sa ii stabilesc un program de lucru dupa care sa il si pontez.
Nu prea aveti cum sa faceti decat un c.i.m.cu timp partial de 4 ore/zi sau 4 ore/zi, daca atat doreste sa lucreze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paznic de noapte si zi adrianabresug adrianabresug va rog sa imi spuneti care sunt conditiile de numerare a unui angajat- paznic de noapte ?ce drepturi are angajatul ? (vezi toată discuția)
Angajare agent de paza MIRELAIONICA MIRELAIONICA Vreau sa angajez un agent de paza cu contract individual de munca. In codul cor am gasit agent de interventie paza si ordine 516907 si paznic 915204, ... (vezi toată discuția)
Zilele de sarbatoare si zilele libere date de catre guvern le muncesc TudorRO TudorRO buna ziua , lucrez intr o firma ca paznic (mentionez ca firma respectiva nu este firma de paza) cu programul de lucru 21:00-8:00 suntem 2 care facem aceste ... (vezi toată discuția)