avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie Concediu Medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie Concediu Medical

Buna ziua,

Daca in ultimile 6 luni am realizat venituri sub salariul minim brut/tara, beneficiez de indemnizatie CM?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:01, 7 Martie 2016
1. Nu conteaza ce venituri ati avut.

2. Veti putea beneficia de indemnizatie pentru concediu medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul la cm plătit Ferenczagnes Ferenczagnes Bună ziua Am apucat sa lucrez două zile la noul loc de muncă, a treia zi am ajuns de urgență la spital. Oare e normal să nu-mi plătească cm (vezi toată discuția)
Concediu medical tbc suribia suribia Buna ziua! Daca beneficiez de concediu medical 6 luni pentru TBC de la firma la care lucrez, pot sa functionez separat pe PFA (fara sa-mi suspend ... (vezi toată discuția)
Baza calcul concediu medical elam elam buna ziua! am un concediu medical a carui baza de calcul, insumand cele 6 luni anterioare, imi da suma de 14512 lei si un nr de 131 zile , cu un procent de ... (vezi toată discuția)