avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Taxe pentru SRL-D
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Taxe pentru SRL-D

Am o intrebare.
Dupa ce se expira cei 3 ani de la infiintarea SRL-D, taxele de la care ai fost scutit trebuie sa le platesti din urma, adica pe toti cei 3 ani in care nu ai platit nimic?
Cel mai recent răspuns: sinad , utilizator 12:48, 7 Martie 2016
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dupa ce se incheie perioada SRL-D, societatea devine SRL. Nu se platesc taxele din urma. Vor fi costuri daca veti dori sa adaugati noi domenii de activitate, etc., dar nu veti plati din urma.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online cosmin311 cosmin311 Buna ziua! as vrea sa imi deschid un magazin online. Am multe intrebari legat de asta: 1.Mai intai trebuie sa fac firma pentru a deschide un magazin online ... (vezi toată discuția)
Srl-d ralucaciobanu ralucaciobanu Buna seara doresc sa infintez un srl-d pentru afacere online in domeniul vanzare produse si publicitate online mentionez ca totul sa fie numai pe internet ... (vezi toată discuția)
Srl vs srl-d Omuletverde Omuletverde Va salut cu respect. Ajung la dumneavoastră cu o serie de întrebări. Stiu cat de bogat este internetul de postari cu informatii similare insa majoritatea ... (vezi toată discuția)