avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... am pierdut recalcularea pensiei la curtea de apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

am pierdut recalcularea pensiei la curtea de apel

buna ziua,
dupa iesirea la pensie, la sosirea deciziei de pensionare , am vazut ca mi s-a respins de la calcul o adeverinta de grupa a 2-a; am facut contestatie, dupa 2 ani, am primit raspuns negativ; am actionat in instanta, si am castigat; apoi la curtea de apel,peste un an, am pierdut;cum e posibil?nu-mi vine sa cred; legea nu e aceeasi?intrebarea mea este : mai pot face ceva, mai e vreo cale de atac?multumesc.
Cel mai recent răspuns: elian c , utilizator 03:59, 24 Martie 2016
Cititi "CAPITOLUL III Căile extraordinare de atac" din Codul de procedura civila. Eu cred ca pentru a le folosi este bine sa consultati un avocat.
Vedeti ca mai gasiti pe net diferite explicatii. Atentie la termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupa ii de munca pentru sotul meu, care a lucrat ca sofer pe tractor in camp, pe cisterna si pe bene de peste 4,5 tone nelypencu nelypencu nu i s au luat in calcul la cuantumul pensiei motivand ca incadrarea nu este corecta are adeverinte de la ias unde a lucrat in care se ca a fost incadrat in ... (vezi toată discuția)
Hotarare irevocabila- termen motivare, cai de atac Ristina Ristina In urma recursului dintr-un proces civil tinut la Tribunalul Bucuresti dintre proprietari – chiriasi s-a dat o sentinta irevocabila, in favoarea totala a ... (vezi toată discuția)
Rejudecare dosar just_lucian just_lucian Pe scurt , litigiu in munca , eu reclamant, fost angajat, concediere abuziva . Daca in urma nepasarii avocatului s-a facut praf toate actiunile mele pana la ... (vezi toată discuția)