avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Calitate beton locuinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Calitate beton locuinta

Buna seara,

Am construit o casa in 2010 folosind beton la fundatie, stalpi si planseu de la o statie de betoane destul de mare de langa Bucuresti. Am urmat indicatiile din proiect si am cumparat betonul asa cum scria acolo. De la statia de betoane mi-au dat ca si documente, cate un aviz pentru fiecare camion pe care mi-l inmana soferul respectiv cand venea sa faca livrarea dar nu si factura. Acum am observat ca a inceput sa se exfolieze betonul de pe o terasa care este acoperita. Am mai testat cu un ciocan duritatea betonului prin diferite parti ale casei si mi s-a parut ca nu este atat de solid. Ingrijorarea mea este acum structura de rezistenta a casei in cazul in care betonul nu a avut concentratia de ciment asa cum am solicitat-o (ex B200 sau B250). Ma gandesc sa apelez la un laborator autorizat care sa testeze betonul si sa-mi confirme duritatea lui reala. In cazul in care laboratorul imi confirma temerile va rog mult sa ma indrumati ce as putea face. Va dati seama cat de grav ar fi si sunt foarte ingrijorat. Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:42, 7 Martie 2016
Numai in baza unor documente oficiale de la laboratorul care preia zilnic esantioanele de la statia de betoane,expertiza tehnica puteti ridica pretentii,puteti solicita eventuale daune furnizorului de beton
Chiar daca obtineti concluziile expertizei tehnice,va puteti confrunta cu eventuale suspiciuni din partea furnizorului de beton vis-a-vis de procedura de utilizare masa preluata,daca a fost sau nu "imbunatatita"...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construiesc o casă și doresc să folosesc beton de la o stație. unde și cum îl pot analiza, ca să fiu sigur că primesc ce plătesc? laurentiuu laurentiuu Construiesc o casa si doresc sa folosesc beton de la o statie. Ce trebuie sa primesc de la statia de beton in afara de factura si certificatul de garantie? Eu ... (vezi toată discuția)
Vicii ascunse imobil LucaMoise LucaMoise Descoperire vicii ascunse imobil dupa semnarea unui ante-contract. Buna seara. In luna mai am vizionat impreuna cu reprezentantul unei agentii imobiliare ... (vezi toată discuția)
Cum pot rezolva problema modificarilor neautorizate de catre fostul proprietar val1234 val1234 In urma cu 3 luni am cumparat un apartament in care bucataria a fost marita prin desfiintarea debaralei. Evaluatorul bancar(l-am cumparat prin banca) a ... (vezi toată discuția)