Apelul depus de Casa de pensii MH s-a judecat la Curtea de apel Craiova, apelul fiind respins ca nefondat.
Astazi am primit Hotararea redactata si am ramas surprins cand am citit urmatoarele:
1. Incepe asa:
,, Pe rol, judecarea apelului declarat de reclamantul ( si aici apare numele meu ???) impotriva ( si aici scrie sentinta care a fost data pe fond(care imi e favorabila) - deci ca si cum eu am declarat apel impotriva sentintei favorabile mie???? , cand de fapt apelul fiind declarat de CJP MH.
2. Mai departe: dupa ce motiveaza de ce Tribunalul mi-a dat mie o sentinta favorabila , se scrie: ,, Impotriva acestei sentinte a declarat apel parata Casa Nationala de Pensii Publice- Casa Judeteana de Pensii Mehedini….. - aici au nimerit-o bine!
3. Im final , dupa ce se spune ,, Curtea constata ca sentinta apelata este temeinica si legala apelul urmand a fi respins”, o dau din nou ,, cu batul in gard” si in numele legii
DECIDE
Respinge ca nefondat apelul declarat de reclamantul …. –aici specifica din nou numele meu…………..
Nu-mi vine sa cred ca intr-o astfel de institutie foarte importanta a statului sa se emita astfel de acte.
Eu ce trebuie sa fac .