avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj dupa pensie de boala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj dupa pensie de boala

Pana in augut 2015, am fost pensionata pe caz de boala, cu drept de munca la 4 ore. Din 2011 pana in ianuarie am avut o intreprindere individuala, acum am suspendat activitatea. Intrebarea mea este daca am dreptul la somaj? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:14, 8 Martie 2016
1. Daca ati platit contributia la somaj pe perioada cat ati avut intreprinderea individuala atunci puteti beneficia de indemnizatie de somaj.

2. Luati legatura si cu Agentia de Somaj de care apartineti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa indemnizatie pentru cresterea copilului prbtk_84 prbtk_84 Buna ziua. Numele meu este Catalina Popa. In perioada 2008-2010 am fost profesor suplinitor, perioada 2010-2012 ( 20 sept) in concediu crestere copil. Daca la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului Catalina-voicu11 Catalina-voicu11 Buna ziua. Lucrez cu contract de munca din septembrie 2014, iar in luna august 2015 angajatorul urmeaza sa imi inceteze contractul (doar o luna) . Pentru a ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil iliba iliba As avea si eu o intrebare. Lucrez in invatamantul superior ca si asistent univ(nu sunt doctorand) Sunt insarcinata in 9 saptamani. Conform legii educatiei ... (vezi toată discuția)