avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Proces cu ANAF
Discuție deschisă în Executare silită

Proces cu ANAF

Buna zua! In urma cu doi ani anaf a vrut sa ma execute silit pt. o pretinsa datorie la buget de 8400 de lei. Pana m-am trezit mi-au luat 400 de lei (banca...). Acum am pe rol doua procese, ele merg in paralel: contestatia la executare si dosarul cu directia regionala a finantelor publice. Contestatia a ajuns pe rolul tribunalului iar celalalt dosar este la curtea de apel. Intre timp un bugetar de la finante a vrut sa ma execute silit, chit ca repet, niciun dosar n-a ajuns la final. Am depus certificat de grefa, tot tacamul, dar bugetarul tot bugetar, te executa cand vrea muschii lui, chit ca ai legea de partea ta! Intrebare: Pe perioada proceselor, dobanda la suma asa zis datorata catre anaf, (8000 de lei), este purtatoare de dobanzi/penalitati si alte dracii?! Adica dupa ce se termina cu judecatile, ma pot trezi ca am de plata 10000 de lei (Doamne fereste!) :( Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 8 Martie 2016
ContSters383305, utilizator
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 14:28, 8 Martie 2016
Da, sigur. Contestația nu suspendă nici executarea și nici curgerea dobânzilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita imobil 2 proprietari - 2 familii milikutza milikutza Buna ziua! Mama mea este executata prin poprire pe pensie in urma unui imprumut facut la BCR si cesionat de Kruk. In nov2012 avea de dat 8400 ron, acum mai ... (vezi toată discuția)
Executare anaf caradis caradis Buna ziua. Am fost executata silit de catre ANAF . Titlurile executorii emise in dosarul de executare au inscrise numai creante fiscale accesorii (dobanzi si ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu emis inainte de judecarea contestatiei? ma poate lamuri cineva? antibibita antibibita Am si eu un caz pe care as vrea sa vi-l prezint, poate stie cineva ce pot face pentru rezolvarea acestuia. Este vorba de un proces verbal de contraventie ... (vezi toată discuția)