Am divortat acum 3 ani, si de atunci pina in prezent, am avut aproximativ 15dosare la mai multe instante, pe care evident, le-au vazut si alte persoane, si care mi-au deteriorat imaginea publica. In urma divortului a pastrat numele de casatorie, pentru citez " a nu fi copilul stresat ca se numeste intr-un fel, si mama altfel".
Avind de suferit din acest motiv, inclusiv financiar as vrea sa stiu daca este vreo modalitate de a o forta sa treaca inapoi la numele de domnisoara.
Diferenta ar fi fost ca, nu se mai folosea de numele meu, (in speta al parintilor mei), pentru diverse actiuni calomniatoare. Sa fii denigrat in doua judete, dupa 25 de ani de munca, ma refer aici la cei ai parintilor mei, cit si ai mei, nu e tocmai o fericire.
Nu reusesc sa va inteleg. Mergeti la un avocat si vedeti daca aveti temei pentru a cere daune.
(eu cred ca nu)
Temei sa o obligati sa-si schimbe numele nu aveti. E numele ei, conform hotararii judecatoresti.
Ati pierdut bani pentru ca fosta sotie numita A a luat din marfa. Daca o chema B si lua din marfa, situatia af fi fost complet diferita pentru ca...?
De asemenea, aveti dosare cu fopsta sotie. Ele sunt publice pe internet dupa numele ambilor, adica al dv. si al ei. daca furnizorii nu gaseau numele ei, dar il gaseau doar pe al dv., situatia ar fi fost mai fericita pentru ca...?
Numele dv. e unic? Pentru ca al meu nu si oricate acte sau fapte reprobabile ar face un gradinar cu sau fara sa fie sotul meu, ma tem ca nu m-as simti jignita.
In consecinta, repet, care este legatura intre NUME si PIERDERI? Daca va denigreaza A sau daca va denigreaza B situatia cum e diferita?
Cam astea, de mai sus, sunt intrebari de pus in astfel de situatii. Raspunsurile sunt relevante, legal, dpdv al aplicarii raspunderii civile.
Inteleg ca, doar daca va vrea sa isi schimbe numele de bunavoie (casatorie), sau orice alta forma, bine. Daca nu va vrea, nu va vrea si gata.
Legatura dintre nume si pierderi este aceea ca, a purtat numele meu cind a facut ceea ce a facut. Dar, din pacate se pare ca trebuie sa ma resemnez, si sa sper ca se marita din nou, pentru a-si schimba numele. :))
Nu prea inteleg unde este linistea sufleteasca daca va fura Ionescu sau va fura Popescu? Nu tot va fura? Daca va disparea marfa pentru ca au intrat niste hoti erati multumit?
Numele dvs. este cel pe care il purtati dvs., iar cel pe care il poarta sotia, este al ei. Intelegeti? Ca va numiti la fel este alta poveste. Daca va ajuta, va puteti gandi ca este o coincidenta de nume. Credeti ca suportati mai usor pierderea a 70.000 de euro?