avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract V-C
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract V-C

Buna ziuza
In anul 2009 am incheiat o promisiune bilaterala de V-C pentru un teren, plata urmand a se efectua in rate. In anul 2012 am terminat de achitat ratele. Pentru a incheia actul final de V-C, am tot discutat cu proprietarul (telefonic) care m-a tot amanat... In anul 2014 mi-a comunicat ca a divortat si s-a mutat in SUA, si ca cel mai indicat ar fi sa inchei acest act cu fosta sotie a sa...(trecuta in promisiune ca si proprietar alaturi de el) - de care nu am reusit sa dau...am considerat ca sunt totusi oameni seriosi, ca au oarece probleme si...am lasat timpul sa treaca ...Acum, in 2016 am reusit sa o contactez pe sotie care mi-a comunicat nervoasa ca nu are cunostinta de actiunile fostului sot, ca nu poate sa incheie in astfel de act..(mentionez ca nu locuim in acelasi oras, distanta fiind considerabila)
Promisiunea bilaterala nu are specificat niciun termen in care trebuie incheiat actul final de V-C...
Ce pot face pentru a-mi recupera banii sau imobilul pentru care am platit??
Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 9 Martie 2016
drgaby, utilizator
Cel mai recent răspuns: drgaby , utilizator 20:57, 14 Martie 2016
Deci nu mai pot intreprinde nicio actiune prin care sa imi recuperez paguba???
Nu va putem spune cu siguranta, nu avem de unde sti concret. Asa imi pare insa.
Multumesc. Ce pasi ar trebui sa urmez pentru a ajunge la o concluzie certa?? Imi puteti spune??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Necesitate incheiere act aditional Ionut Moncea Ionut Moncea Buna ziua, Doresc sa cumpar un loc de parcare, am incheiat o promisiune de vanzare-cumparare care a expirat in luna Noiembrie 2017 dar nu am reusit sa ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan cumparat apoi dupa divort actele modificate am cumparat in anul 2009 un teren intravilan contractul de vinzare cumparare sa incheiat la primaria de unde facem parte, in contract am fost trecuti toti 4 ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare cumparare apartament neli_rebe neli_rebe am incheiat o promisiune bilaterala v-c si la data cand am incheiat-o nu am pus termen pt trimitere acte necesare obtinerii creditului bancar (prima casa), ... (vezi toată discuția)