avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... încheiere CIM pe durată determinată la pensionari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

încheiere CIM pe durată determinată la pensionari

Bună ziua,
Pe ce durată se poate încheia un contract de muncă la un pensionar limită de vârstă din sistemul de înv.preuniversitar, deoarece în Codul Muncii este stipulat maxim 36 luni.Am înțeles că există precizări....prin care CIM poate fi încheiat și pe o durată mai mare de 36 luni, dacă sunt , atunci vă rog să-mi spuneți dvs.temeiul legal.
Vă mulțumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 9 Martie 2016
Ileana popa, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ileana popa , utilizator 09:46, 10 Martie 2016
Vă mulțumesc pentru toate răspunsurile !
O zi frumoasă !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionar angajat dijmarescu dijmarescu Buna ziua, Un salariat a iesit la pensie, dar a solicitat continuarea activitatii. Angajatorul a acceptat incheierea unui CIM pe o durata determinata de 36 de ... (vezi toată discuția)
Pana cand se poate prelungi un contract de munca pe perioada determinata? micaelamicaela micaelamicaela Buna ziua, De cate ori se poate prelungi un contract de munca pe perioada detrminata si cu cate zile? Eu am fost angajata initial pe o perioada de 2 luni, ... (vezi toată discuția)
Contract munca perioada determinata sch sch Cum poate fi pastrat un pensionar in activitate, in aceeasi intreprindere din sistemul de bugetar, dupa expitarea celor 36 de luni de contract pe perioada ... (vezi toată discuția)