avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cadastru si Intanbulare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cadastru si Intanbulare

am contactat un speciaist de cadastru in luna aprilie 2015 ,pentru cadastru si intanbulare si nu am primit raspuns ,ce sfaturi imi oferti ? sa-l dau in judecata ? sa-l reclam la ANCPI ?mentionez ca a solicitat si primit pentru serviciile pe care a promis ca le executa suma de bani ceruta,multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 16:51, 9 Martie 2016
Buna ziua,
Daca acea persoana nu va raspunde si nu va da inscrisuri doveditoare va puteti adresa instantei civile, penale (art. 244 C.P), reclamatie la ANCPI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani imprumutati in repetate randuri si nerestituiti, posibilitate recuperare ciupydci ciupydci Buna seara tuturor! In vara lui 2016, am imprumutat o fosta colega de servici (colega care mi-ar putea fi mama, dupa varsta, si are un baiat de-o seama cu ... (vezi toată discuția)
Accident auto cu victimă, pe trecerea de pietoni. cum se poate afla starea dosarului, unde se află acesta, și ce ar trebui să facă victima să se asigure că își recuperează cheltuielile? danidcn danidcn O cunoștință a fost victima unui accident auto pe trecerea de pietoni. La fața locului a venit un echipaj de politie, iar victima a fost transportată cu ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de jignire Jordy77 Jordy77 Va cer ajutorul in numele unui prieten. Prietenul meu a solicitat de la locul de munca o locuinta de serviciu aflata intr-o stare deplorabila. Pentru aceasta ... (vezi toată discuția)