avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit persoana decetata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit persoana decetata

Buna.Mama mea a facut un credit prin 2005, cred.In martie 2007 a decedat.Am trimis la banca o copie legalizata a certificatului de deces si toate bune pana prin octombrie 2007 cand am fost sunat de catre EOS KSI.Le-am explicat cum sta treaba, ca nu am mostenit nici un bun, proprietate etc. si m-au rugat sa le trimit un act oficial.Am fost la un notar si am facut impreuna cu fratele meu renuntare la mostenire.Asta a fost tot au zis ca e ok bla bla bla.Acum sunt din nou contactat de ei si sunt somat sa platesc suma restanta.Precizez ca nu am mostenit absolut nimic de la mama mea.
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 07:35, 10 August 2009
foarte rau ca ai renuntat la mostenire.actul de deces se depune la banca cu cerere de inaintare.nu te intereseaza ce spun firmele de recuperare.poate ca mama ta a avut asigurare si in loc sa platesti creditul aveai de ridicat bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntarea expresa la succesiune este necesara daca exista testament? Valentinat22 Valentinat22 Este necesara declaratia de renuntare expresa la o mostenie in cazul in care exista testament legal in favoarea unei alte persoane, in situatia in care partea ... (vezi toată discuția)
Se poate anula o declaratie de renuntare la mostenire?se poate ca unul din mostenitori sa cedeze in favoarea altuia printr_un act notarial ? Elena1230 Elena1230 Ambii parinti sunt decedati ,iar noi suntem 4 mostenitori.3copii ai celor doi decedati si un nepot de pe frate vitreg de pe mama care este decedat.Am deschis ... (vezi toată discuția)
Daca sotul a murit cine mai plateste creditele nikita 27 nikita 27 eu eram despartita de sot de 5 luni dar nu legal din lipsa de bani,.eu dupa moartea lui intre timp mi-am schimbat buletinul pe adresa parintilor mei pt ca ... (vezi toată discuția)