avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... calcul vechime in munca pentru acordare aj.somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

calcul vechime in munca pentru acordare aj.somaj

Buna ziua,
Stiu ca pentru primirea aj. de somaj trebuie sa fi lucrat 12 luni din ultimile 24 luni lucrate.
Va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza vechimea in munca in urmatoarea situatie: Perioada lucrata la o unitate 8 luni si 15 zile, iar la alta unitate 3 luni si 18 zile.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:11, 10 Martie 2016
Se aduna/cumuleaza cele doua perioade.
Astfel, 8 luni si 15 zile + 3 luni si 18 zile = 11 luni 33 zile = 1 an si 3 zile daca ati avut norma intreaga la ambii angajatori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna pt.pensionari in activitate valih valih Un profesor pensionar din invatamantul preuniversitar poate beneficia de concediul de odihna si cum se calculeaza? Deasemenea o educatoare care a lucrat in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, pentru calculul indemnizației de creștere a copilului... ... MB Marius MB Marius Bună ziua, pentru calculul indemnizației de creștere a copilului... În ultimile 24 luni am realizat 12 luni lucrate dar nu consecutiv. (anterior nașterii ... (vezi toată discuția)
Ajutorul de somaj Monik007 Monik007 Dupa cate luni de munca pot sa primesc ajutor de somaj in cazul in care sunt data afara? Are importanta ca am lucrat o perioada part-time si doar de 5 luni ... (vezi toată discuția)