avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Suspendarea reducerii pensiei de intretinere .
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Suspendarea reducerii pensiei de intretinere .

Buna ziua . Ma poate lamuri cineva cu privire la urmatoarea speta ? Am depus in luna Iulie 2015 cerere de recalculare a pensiei de intretinere . Dupa ce s-a hotarat in luna februarie anul acesta stramutarea la alta judecatorie , dintr-un motiv legal ( s-a mutat in circumscriptia judecatoriei unde locuiesc copii ) , in data de 9 Martie s-a hotarat suspendarea cauzei . Nu stiu motivul si nici nu am primit inca hotararea acasa .
Este posibil sa se suspende cauza si sa nu se tina seama ca sunt obligat la plata unei pensii de intretinere prea mare ? Am cerut recalcularea deoarece nu mai am acel venit pe care l-au luat in considerare la ultimul calcul de stabilire a pensiei de intretinere .
Cum pot ataca aceasta masura ? Pt ca imi este defavorabila .
Va rog sa ma sfatuiti . Orice idee ma intereseaza .

In primul rad ca nu a fost o stramutare (juridic, e vba de altceva) ci a fost o declinare a competentei teritoriale, dvoastra introducand gresit actiunea. Incheierea de suspendare vi se comunica atunci cand se redacteaza motivarea acesteia. Hotararea de suspendare poate fi atacata cu recurs pe toata durata suspendarii.
Ref cererea dvoastra de diminuare, platiti in continuare pensia la nivelul legal fata de venitul net pe care il dovediti (25% ptr un copil, 33% ptr 2, 50% de la 3 in sus) in sustinerea cererii de diminuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot solicita un termen de judecata intr-un litigiu pana la solutionarea cererii de stramutare? cristina69 cristina69 Buna ziua, As vrea sa stiu daca intr-un litigiu de munca aflat in apel al carui termen de judecata este fixat ptr. maine si a carui stramutare am solicita-o ... (vezi toată discuția)
Exceptia de necompetenta teritoriala a instantei tushu tushu Bună ziua. Vă reţin atenţia cu următorea speţă: Am fost angajatul unei bănci care m-a concediat în 2011. În 2011, am dat banca în judecată, ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie intretinere denys215 denys215 Lucrez in Mapn și plătesc o pensie de întreținere pt un copil de 335ron stabilită de instanță Brăila.am fost dat în judecată pt recalculare la ... (vezi toată discuția)