avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Ce cuprinde DAE?
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Ce cuprinde DAE?

Buna ziua,
Am un credit de nevoi personale semnat in 2013 cu o banca. Dobanda acordata este de 6,89%, iar DAE - 13,90%. In contract se specifica un comision de administrare lunar de 0,4% aplicat soldului creditului si 0,1020% aplicat la soldul creditului este procentul pentru asigurarea de viata. Am si eu intrebarea: ce reprezinta diferenta pana la 13,90%-? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: roxaboxa , utilizator 15:51, 10 Martie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisioane nejustificate la "credit nevoi personale" ? Claudiu-CRG Claudiu-CRG Buna ziua! As dori si eu sa fiu lamurit in legatura cu un contract de credit pentru nevoi personale, si anume: In luna mai 2008, parintii mei au incheiat un ... (vezi toată discuția)
Dae nelutu2 nelutu2 In cuprinsul contractului de credit pe care il am, nu este stipulat nimic despre DAE, ce este si cum se calculeaza, in schimb, apare in graficul de rambursare ... (vezi toată discuția)
Care este marja? dimoftedumitrusebastian dimoftedumitrusebastian Imi cer scuze. Nu am fost destul de explicit. Comletez: Creditul a fost luat de la (Banca Care Rupe :O) in anul 2007 - Maxicredit cu ipoteca si prevede: ... (vezi toată discuția)