avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Refacturare chirie auto
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Refacturare chirie auto

Buna ziua,
Un SRL face un leasing cu o banca pentru un autoturism si il refactureaza catre o alta firma(Chirie auto). Intrebarea mea este cum refacturez si cum se procedeaza cu TVA-UL?Ambele firme sunt platitoare de TVA.:sorry:
Ultima modificare: Joi, 10 Martie 2016
Alexandra Z, Contabil
Cel mai recent răspuns: Alexandra Z , Contabil 21:06, 10 Martie 2016
Va rog cu un raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monografie contabila refacturare chirie/utilitati ionela11 ionela11 Buna ziua, O intrebare ....am o societate neplatitoare de tva....si care inchiriaza spatii comerciale catre diversi beneficiari. Intrebarea mea este....care ... (vezi toată discuția)
modif l 571 la art.21 alinetul (4) lit.t krisztina krisztina Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti ce intelege legiuitorul prin deductibilitatea combustibilului pentru \\\"vehicule utilizate pentru inchirierea catre alte ... (vezi toată discuția)
Facturare tva and.gigi and.gigi firma platitoare de tva cu activitate: inchirieri si subinchirieri bunuri imobiliare, la emiterea facturii ce include atat chiria cat si utilitatile este ... (vezi toată discuția)