avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Inchidere Interprindere Individuala
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Inchidere Interprindere Individuala

Buna seara!
As dori sa stiu,va rog,ce sanse am sa inchid o interprindere individuala in conditiile in care nu mai pot plati datoriile la furnizori..sunt in imposibilitate de plata. Sau pot macar sa suspend activitatea? Ce riscuri sunt? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: loreesha , utilizator 10:19, 15 Martie 2016
Nu ma poate ajuta nimeni? Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare i.i in sc? loreesha loreesha Buna ziua as dori sa stiu daca exista vreo posibilitate sa transform o Interprindere Individuala intr-o Socetate Comerciala? Teoretic stiu ca nu prea se poate ... (vezi toată discuția)
Care sunt riscurile insolventei? cum pot iesi ok din acest proces? Gaita Cristina Gaita Cristina Buna seara, detin o firma mica cu vechime de 1 an si 8 luni. Am datorii de peste 25.000 lei la un furnizor, esalonare la anaf pentru suma de aproximativ ... (vezi toată discuția)
Cumparare intreprindere individuala cu activitate suspendata codrut-sebastian codrut-sebastian Buna seara, Am o Intreprindere Individuala a carei activitate am suspendat-o de doi ani din cauza datoriilor si a impozitelor nejustificat de mari. Intre ... (vezi toată discuția)