avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Modificare cerere chemare in judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Modificare cerere chemare in judecata

Nu stiu exact daca ceea ce doresc eu este modificare a cererii de chemare in judecata. Situatia este urmatoarea :
Am incheiat procedura prealabila si deja am fost la primul termen de judecata in contestarea unei decizii de concediere.
Personal citind acest forum am observat un caz similar unde angajatul nu a fost chemat la toate sedintele de cercetare disciplinara si s-a considerat aici pe forum ca trebuia sa fie chemat. Din pacate avocatul meu nu a observat (?) acest lucru si nu a precizat si asta in cerera de chemare in judecata.
Totodata, acum doua zile am aflat ca societatea parata are o procedura de cercetare disciplinara despre care eu nu am stiut nimic si pe care a incalcat-o flagrant in legatura cu prezenta membrilor comisiei. Nici acest lucru nu este contestat in cererea de chemare in judecata.
Deoarece consider ca aceste doua lucruri, usor dovedibile prin inscrisurile deja aflate la dosar, sunt foarte importante, poate chiar decisive, ce pot sa fac ca sa le sesizez instantei ?
Multumesc.
Art. 204 C.proc civ. arata ce se poate face modificarea cererii de chemare în judecată, numai până la primul termen la care acesta este legal citat. Nu cred ca va aflaţi într-o asemenea situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere cipita cipita am solicitat angajatorului o adeverinta de salariu pentru a accesa un credit, la 4 zile dupa aceasta cerere am fost convocat pentru abatere disciplinara la ... (vezi toată discuția)
Vechiul ºi noul cpc. depunerea de concluzii ºi de înscrisuri JimmyNT JimmyNT 1. Pe vechiul Cod de Procedura Civilă, contencios administrativ, vreau să depun înainte de (ultimul) termen Concluzii, care să lege înscrisurile depuse de ... (vezi toată discuția)
De câte ori se poate modifica o cerere de chemare în judecată, și până când se poate modifica acțiunea? oanaportar oanaportar Va rog sa ma ajutati cu un raspuns privind urmatoarea situatie: - colega mea de birou are un proces - inainte de primul termen /25.05.2018, colega a ... (vezi toată discuția)