avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... INCADRARE GRAD HANDICAP
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

INCADRARE GRAD HANDICAP

Persoana cu Boala celiaca/Intoleranta la gluten se incadreaza la vreun grad de handicap? Cunoasteti cazuri?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:32, 12 Martie 2016
Numai comisia de expertiza medicala persoane cu handicap are competenta sa analizeze documentele medicale ,eventual sa dispuna investigatii suplimentare pentru actualizare afectiune,stadiu afectiune astfel incat la final sa dispuna oportunitatea eliberari de decizie/certificat de incadrare in grad de handicap
Contactati comisia de expertiza medicala din cadrul primariei locale,programati verificare si depunere dosar
ok, multumesc frumos, credeam ca sunt anumite afectiuni care se incadreaza, bineinteles in functie de gravitatea cazului.
Exista normative medicale speciale in baza carora comisia de expertiza medicala analizeaza documentele medicale,investigheaza stadiul actual al afectiunilor, pentru a se putea constata existenta afectiunii ,a se dispune incadrarea in grad de handicap si eliberarea documentelor aferente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara,va rog sa ma sfatuiti ce sa fac. sufar de boala celiaca ... symo8na symo8na Buna seara,va rog sa ma sfatuiti ce sa fac. Sufar de boala celiaca ( intoleranta la gluten),am depus dosarul la Asistenta Sociala pentru incadrare la grad ... (vezi toată discuția)
Schimbare grad de handicap AnaNitu05 AnaNitu05 Buna ziua va rog mult sa ma ajutati si pe mine daca se poate cu pasii care trebuiesc urmati ptr schimbare grad de handicap2accentuat in grad cu insotitor.De ... (vezi toată discuția)
Boala celiaca poate fi incadrata in handicap? danaa1 danaa1 Am o nepoata de 1 an si ceva,care nu poate manca produse fainoase care contine gluten. Din cauza ca mananca produse cu gluten,prin intestine se blocheaza. ... (vezi toată discuția)