avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lamurire.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lamurire.

incepind cu luna ianuarie am facut contract de comodat intre mine si mama mea,pe casa in care locuieste ea.din luna februarie am devenit proprietar pe o anexa si pe o parte din terenul aferent unde are casa.cum trebuie sa procedez?pot rezilia contractul de comodat si sa trec adresa pe spatiul meu de locuit?ori este mai simplu sa merg la anaf si sa declar sediul unde am contract de comodat.
Cel mai recent răspuns: AMALIA MORLOVA , Avocat 16:33, 11 Martie 2016
Ati devenit proprietar pe o parte din teren si pe o anexa. Ce legatura au acestea cu casa de locuit a mamei dvs şi cu contractul de comodat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comodat sau inchiriere Badger Badger Daca la infintarea SC spatiul a fost pus la dispozitie SC printr-un contract de comodat, pt ca aceiasi SC sa se treca de la comodat la inchiriere in acelasi ... (vezi toată discuția)
Predare spatiu închiriat la primărie. sharky48 sharky48 Buna ziua ! Am un litigiu cu Primăria orașului Ploiești si doresc sa fiu lămurit cum stau lucrurile,legal vorbind. Concret,am locuit in același imobil cu ... (vezi toată discuția)
Autorizatia pfa robi29 robi29 buna ziua , as vrea sa imi fac autorizatie PFA , m-am interesat si mi sa cerut C.F . pt acte , din pacate numai act de vanzare cumparare este la casa . aceea ... (vezi toată discuția)