avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocat angajat care nu mai poate fi contactat- ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocat angajat care nu mai poate fi contactat- onorariu achitat integral

Buna ziua! Tatal meu a angajat o avocata pentru a-l reprezenta in instanta in vederea succesiunii dupa tatal lui.Doamnei Avocat tatal meu i-a platit suma integrala pe care a cerut-o pentru acest serviciu( i-a dat tatalui meu si chitanta pentru aceasta suma).Mentionez ca a angajat-o in luna decembrie 2015.
De la Craciun,d-na Avocat nu mai raspunde la telefon si nici la e-mail.
Cum poate tatal meu sa rezolve aceasta problema? Pe el il intereseaza in primul rand,ca d-na Avocat sa-si faca treaba pentru care a fost remunerata
Ar trebui sa dati numele avocatei, ca poate sunt aici colegi care o cunosc sau daca e vreo escroaca , poate sunt persoane care au fost inselate de ea , ca o persoana serioasa nu are de ce sa se ascunda atata timp.

Editat de moderator simonette12- pct.2.8 din Regulament
Ultima modificare: Duminică, 13 Martie 2016
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Verificati la Baroul din localitatea dvs saca avocata respectiva chiar este av sau profeseaza intr-o forma paralela (nelegala)de exercitare a profesiei.Incercati sa obtineti date de contact,mergeti la sediul profesional unde isi desfasoara activitatea etc,Pot exista si situaii nefericite,deces,boala care ar putea explica imposibilitatea de a o contacta.In cazul in care isi desfasoara activitatea puteti face o sesizare la barou solicitand restituirea onorariului,masuri disciplinare etc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat in baroul bota nicolenicoleta_83 nicolenicoleta_83 Este legala practicarea avocaturii si reprezentarea in instanta ca avocat inscris in baroul Bota? (vezi toată discuția)
Inselat de avocat madalinbm madalinbm Buna ziua. Ma numesc M.B. si am fost inselat de catre doamna avocat R. I. in anul 2011. Treburile stau cam in felul urmator: Am avut nevoie de obtinerea unui ... (vezi toată discuția)
Avocat traditional vs. avocat unbr 2004 Faur Ionela-Carmen- Cabinet de Avocat Faur Ionela-Carmen- Cabinet de Avocat Daca esti proaspat absolvent de facultate stai si te intrebi unde sa te inscrii : in baroul traditional care nu are acte de infiintare , sau in baroul legal ... (vezi toată discuția)