Unchiul meu a cumparat in urma cu vreo 10 ani un teren extravilan de la verisoara lui de gr I fara a face vreu act de vanzare cumparare. Intre timp verisoara lui a decedat iar sotul ei a cedat toate bunurile fiicei lor. Aceasta din urma a vandut de curand tot terenul mostenit, inclusiv cel cumparat de unchiul meu, cu toate ca tatal ei i-a spus ca unchiul meu a cumparat bucata aceia de teren si le-a dat banii pe ea. Tatal ei i-a spus si noului proprietar ca o parte din teren este a unchiului meu dar noul proprietar si fiica defunctei au spus ca pe ei nu ii intereseaza ca atata timp cat nu are acte unchiul meu nu are nici un drept pe parcela respectiva si i-au interzis orice acces la terenul respectiv, teren pe care pana anul trecut l-a folosit (lucrat) unchiul meu. Mentionez ca unchiul meu i-a dat in fiecare an verisoarei lui si banii pe impozitul datorat pe suprafata respectiva. Unchiul meu are o semnatura a sotului defunctei intr-un caiet prin care recunoaste ca i-a vandut parcela respectiva. Exista vreo cale legala sa recupereze acest teren, sau macar contravaloarea lui? Daca da ce ar trebui sa faca?