avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... permis de sedere temporar
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

permis de sedere temporar

buna ziua ... eu sunt cetatean de origine romana si sunt casatorita cu un cetatean de origine mexicana ... as dori sa stiu daca el poate obtine un permis de sedere temporara pentru ca apoi sa poata obtine un permis pe termen lung sau care ar fi procedeul ... multumesc
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 10:49, 15 Martie 2016
Aveti certificat de casatorie romanesc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de sedere permanent ca membru de familie a unui cetatean roman kiki_mihailescu kiki_mihailescu Buna ziua! As dori sa ma ajutat putin cu o problema cu care m-am confruntat inainte de a calatori in scop turistic in Paris, Franta. Sunt cetateana cubaneza cu ... (vezi toată discuția)
Cetatenia romana si permisul de sedere pe teremen lung Sebastian2 Sebastian2 Buna ziua, Sunt cetatean al unui stat din afara UE si locuiesc de 8 ani in Romania pe baza permisului temporar de studii. Acest permis mai e valabil doi ani ... (vezi toată discuția)
Revocare permis de ședere temporar - membru familie cet. român andrei_nic andrei_nic Bună ziua, Sunt cetățean străin căsătorit cu un cetățeran român din 2011 și am obținut pe această bază un permis de ședere temporar pe 5 ani. ... (vezi toată discuția)