avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Contract de munca - alimentatie de protectie.
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Contract de munca - alimentatie de protectie.

Buna seara
As avea nevoie de un pic de ajutor.Lucrez intr-o firma la o sectie cu probleme de toxicitate, in contractul incheiat la angajare se stipuleaza ca am dreptul la lapte dar in fapt nu primesc pot face ceva in sensul asta inafara de feptul de a cere explicatii
Am intrebat si mi s-a spus sa-mi vad de treaba .

Va multumesc !

Cel mai recent răspuns: inspectorSSM , utilizator 08:42, 14 Martie 2016
Puteti sesiza inspectoratul teritorial de munca
Art. 14. din legea 319/2006 a securitatii si sanatatii in munca
- Alimentatia de protectie se acorda in mod obligatoriu si gratuit de catre angajatori persoanelor care lucreaza in conditii de munca ce impun acest lucru si se stabileste prin contractul colectiv de munca si/sau contractul individual de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi in mediul toxic Ionela_22 Ionela_22 Exista o legislatie in care sa se precizeze acordarea unui litru de lapte pentru cei care lucreaza in mediu toxic (laborator chimic)? Am cautat si am gasit ... (vezi toată discuția)
Toxicitate - substante chimice periculoase eugenipi eugenipi As dori sa aflu exact care este legea si articolul din lege care imi acorda jumate de litru de lapte/zi. Lucrez in laborator medical cu substante chimice ... (vezi toată discuția)
Lapte pentru angajati mitrache_v mitrache_v Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea sitatie. As dori sa stiu daca exista vreun act normativ in vigoare prin care angajatii unei ... (vezi toată discuția)