avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită solicitare insolventa
Discuție deschisă în Executare silită

solicitare insolventa

Buna ziua!
Am o hotarare judecatoreasca definitiva impotriva unei firme care imi datoreaza 10.932 lei.Firma respectiva are deja mai multe executari silite si de la alti creditori,inclusiv de la banca, inca din 2014, cu sume mult mai mari decat a mea.
Executorii judecatoresti nu au reusit sa incaseze decat partial din datorii, deoarece firma nu deruleaza operatiuni prea multe prin banca , neavand cifra de afaceri mare, si nici bunuri inregistrate pe firma prea multe.
Ce ma sfatuiti sa fac? Daca merg la un executor judecatoresc, tot eu trebuie sa-l platesc si nu se stie cand poate recupera datoria de la debitor.
Pot solicita intrarea in insolventa a firmei?
Cel mai recent răspuns: MARIANADemenescu , utilizator 15:45, 14 Martie 2016
Pentru solicitarea de insolventa aveti nevoie de o creanta de 40.000 lei.
Daca nu are bunuri sau bani in conturi, nici executorul, nici insolventa nu va este de mare ajutor.
Multumesc de raspuns.Ce se obisnuieste in astfel de cazuri?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare datorie de la un patron suivil suivil Buna ziua, Din ianuarie 2014, in baza unui contract de prestari servicii, o firma datoreaza firmei mele o mare suma de bani pentru care s-a emis o factura ... (vezi toată discuția)
Despre insolvabili persoane juridice insolvabil insolvabil O societate aflată în evidenţa fiscală, figurează cu obligaţii de plată mai mici decât sumele prevăzute pentru a fi cerută INSOLVENŢA, astfel: , ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit nevoi personale si card de cumparaturi henessy henessy In mai-iunie 2007 am luat un credit de nevoi personale in valoare de 3100 euro (fara sa garantez cu ceva....doar cu adeverinta de salariu si buletin). La scurt ... (vezi toată discuția)