avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am furat si nu am primit citatie!!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Am furat si nu am primit citatie!!

Buna ziua. Au trecut 30 zile de cand m-a prins paznicul intr-un magazin cu produse neachitate. Dupa toate demersurile, am fost la politie, am semnat un proces verbal , dar pana acum nu am primit nimic acasa.La ce sa ma astept? Se pot face procedurile fara sa ma mai cheme la politie?
Cel mai recent răspuns: blegu12345 , utilizator 12:22, 18 Martie 2016
Sa va citeze si daca nu va prezentati sa se solutioneze in lipsa dvs.
Sunt foarte speriat, si ma gandesc sa nu fiu arestat la vama. Se poate intampla acest lucru? Prejudiciu ( produsele sustrase) a fost recuperat( adica au ramas in magazin), fara sa le achit, si valoarea era aprox. 60 lei. Ce pot pati?
Nu va aresteaza, stati linistit.
Multumesc pentru incurajare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tentativa de furt? ilinca.ac ilinca.ac buna seara! in urma cu 2 zile am fost oprită de paznicul magazinului dm dupa ce am plătit anumite produse, însă am fost surprinsă pe camere băgând ... (vezi toată discuția)
Aplicatie self-scan defectuoasa la carrefour/ dosar penal pentru ... RotilaOvidiu RotilaOvidiu Aplicatie self-scan defectuoasa la Carrefour/ dosar penal pentru furt Am fost impreuna cu sotia vineri la cumparaturi in Carrefour. Am folosit ca de obicei ... (vezi toată discuția)
Furt din supermarket valenaru valenaru Am fost prins la furat intr-un supermarket si odata venita politia, a cerut datele mele,ale paznicului si ale sefei de tura. Sefa de tura a spus ca ea da ... (vezi toată discuția)