avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozit pe vanzare certificat de proprietate
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozit pe vanzare certificat de proprietate

Am vandut certificatul de proprietate , deci am obtinut venituri din cedarea folosintei bunurilor?
Cel mai recent răspuns: axela , utilizator 12:19, 7 August 2009
Ce tip de certificat de prpprietate? la ce anume va referiti? La impozitul care trebuie platit daca instrainati acel certificat?
certificat de proprietate primit in anii 90, acordat de stat tuturor cetatenilor.ma refer la contributia de asigarari de sanatate.
deci, ma incadrez la :

persoane care exercita profesii liberale sau sunt autorizati potrivit legii sa desfasoare activitati independente

persoane cu venituri din agricultura si silvicultura

pers care inregistreaza venituri din cedarea folosintei bunurilor, venituri din dividende, venituri din dobanzi si alte venituri supuse impozitului pe venit

alte categorii de persoane asigurate.
toate acestea conf legii 95/2006

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii cass mioarapalcu mioarapalcu Conform Legii nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii care sunt categoriile de persoane ce trebuie sa plateasca contributia pentru sanatate? Doar ... (vezi toată discuția)
Contributie sanatate de 5,5% din venitul obtinut din vanzarea unei locuinte? hellen09 hellen09 Anul trecut, in noiembrie, am vandut o locuinta. Pentru plata contributiei la sanatate, ca persoana fara venit, in luna mai 2011,mi s-a cerut o adeverinta de ... (vezi toată discuția)
Cass Serban Aurel Serban Aurel Daca am un contract de munca pe durata nedeterminata si un PFA, de cate ori trebuie sa platesc contributia pentru CASS (vezi toată discuția)