Va rog sa-mi spue-ti daca o punere in posesie prin legea 10/2001, a unui teren care a ramas neafectat de constructii mai poate fi atacata?Mentioneez ca aceasta sentinta a ramas definitiva si irevocabila inca de acum 8 ani.Acest teren a fost , a bunicilor , l-am cerut prin legea 10 , dupa care a fost pus in posesie de catre primarie printr-o comisie formata din 12 persoane. Dupa care eu am cumparat acel teren de l-a tatal meu. Acum as dori sa stiu daca aceea sentinata mai poate fi anulata?si in ce conditii poate fi redeschis acel dosar?
As dori sa va mai cer sfatul intr-o problema.
Am un proces pe rol pentru ca primaria mi-a refuzat autorizatia de constructie. As dori sa-mi spune-ti daca as putea cere stramutarea acestui dosar intr-un alt oras? daca da va rog sa-mi spune-ti ce ar trebui sa invoc?
Ceea ce face acel acel primar se poate numi si comiterea unui abuza contra persoanei care are un interes legitim. Se pare ca acesta, totodata, nu respecta o hotarare judecatoreasca ramasa definitiva si irevocabila! El nu poate anula nimic!
Stramutare proces
geco
Buna ziua.
Se poate cere recursul la o alta Curte de apel dintr-un judet diferit de al Tribunalului in care s-a judecat pe fond?Unde se face o eventuala ... (vezi toată discuția)
Dr civil
4mona
post schimba localitatea in care se desfasoara un proces civil (de 1 an de zile stagnat pe fond)? daca da, in ce conditii? multumesc (vezi toată discuția)