avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... coeficienti salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

coeficienti salarizare

mai exista in 2016 coeficienti de salarizare pentru anumitre calificari? sau salarizarea se face strict pe ccm la nivel de unitate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:00, 15 Martie 2016
Daca in CCM aplicabil, valabil in anul 2016, sau in Regulamentul intern, sunt prevazuti coeficienti de ierarhizare, acestia se vor aplica.
Ultima modificare: Marți, 15 Martie 2016
LIVIU NISTEA, utilizator
LIVIU NISTEA a scris:

Daca in CCM aplicabil, valabil in anul 2016, sau in Regulamentul intern, sunt prevazuti coeficienti de ierarhizare, acestia se vor aplica.


exista un ccm la nivel national care trebuie respectat?
La aceasta ora nu mai exista un CCM la nivel national. Mai sunt CCM la nivel de ramura si la nivel de unitate.
Incepand cu 01.01.2011 nu mai exista CCM incheiat la nivel national ... verificati daca la nivel de angajator - reg.intern sau ccm - sunt reglementati astfel de coeficienti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coeficienti salarizare silvia99 silvia99 in lipsa contractului colectiv sau a a altor prevederi legate de coeficientul de salarizare in regulamentul intern, odata cu modificarea salariului minim nu ... (vezi toată discuția)
Coeficienti de ierarhizare 2013? hgabi hgabi Prin intrarea in vigoare a Legii Dialogului Social (Legea nr. 62/2011), s-a renuntat la contractul colectiv unic la nivel national. Astfel acei coeficienti de ... (vezi toată discuția)
Hg nr.1225/2011 - salariul minim brut pe economie Cornel  Vasile Cornel Vasile Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 922/2011 Hotarare nr. 1225 din 14 decembrie 2011 pentru stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat ... (vezi toată discuția)