avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa de timbru daune morale
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa de timbru daune morale

Buna ziua va rog sa ma lamureasca cineva ,doresc sa actionez in judecata fostul angajator sa-i cer daune morale deoarece m-a concediat abuziv de trei ori, trebuie sa platesc taxa de timbrul cand introduc cererea in istanta ? care este procedura ? se percepe o taxa judiciara de 10% din suma care o solicit ? care este legea si art.de lege daca sint scutit de taxa judiciara la procesele pe civil .multumesc mult cu respect si consideratie
Cel mai recent răspuns: zllatan , utilizator 16:25, 15 Martie 2016
Daunele morale aduse onoarei, demnităţii sau reputaţiei unei persoane fizice vor fi taxate cu 100 lei
va multumesc cu respect si consideratie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca un pensionar da in judecata fosta intreprindere si cere ... fecsketata1958@gmail.com fecsketata1958@gmail.com Daca un pensionar da in judecata fosta intreprindere si cere daune morale..Trebuie sa achite ceva taxa de judiciar..?Foarte frumos multumesc daca primesc ... (vezi toată discuția)
Daune morale - taxa judiciara de timbru !? andrei_pap87 andrei_pap87 Pentru o actiune civila ce are ca obiect tragerea la raspundere si repararea doar a daunelor morale se percepe taxa judiciara, sau este scutita... !? (vezi toată discuția)
Taxa de timbru olivia stoicescu olivia stoicescu Institutia la care lucrez a primit de la aceeasi persoana (in decurs de cateva luni) 3 sesizari pt.nereguli constatate la o societate,deplasandu-se de fiecare ... (vezi toată discuția)