avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit spatiu
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit spatiu

Detin un spatiu comercial legat de bloc -din constructie nu amenajat din apartament,pe care-l am inchiriat unei societati-SC Atlasib srl ce desfasoara activitati de curierat si transport..Cum este legal si cum ma incadrez la plata impozitului pe ntru acest spatiu.
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 20:00, 15 Martie 2016
Este spațiul al cărui proprietar sunteți dvs, inchiriat pentru desfașurarea unei activități comerciale. Îl veți declara spațiu nerezidenețial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare bloc sector 4 Daria8 Daria8 Buna ziua Am o nelamurire legata de reabilitarea apartementelor unui bloc din sector 4. Comitetul blocului nu imi ofera informatiile necesare. Trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare in cazul schimbarii destinatiei unui spatiu comercial in salon coafura ,frizerie si manichiura ancaanca1 ancaanca1 Buna ziua ,vreau sa schimb destinatia unui spatiu comercial (momentan functinal) ,se afla la parter de bloc ,in salon coafura ,frizerie si manichiura ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!detin un apartament la parter pe persoana fizica, il ... shoricica shoricica Buna ziua!Detin un apartament la parter pe persoana fizica, il pot inchiria unei firme? in ce conditii isi poate desfasura acolo o activitate privata? (vezi toată discuția)