Buna seara!
In ianuarie 2015 am fost accidentat involuntar de catre un coleg de munca. A alunecat pe gheata, m-a lovit cu o scula peste gura rupandu-mi un dinte si fisurand alti doi.
Am fost la dispensarul unitatii imediat, acesta inregistrand accidentul, am anuntat seful ierharhic superior.A doua zi am fost la medicina legala, am obtinut certificatul medico legal. A durat un an sa-mi pun implant +alte lucrari legate de accident.Firma nu a anuntat accidentul, am facut-o eu si ITM i-a sanctionat. Am depus facturile costurilor de refacere a danturii cu toate actele medico-legale. Firma refuza plata acestora facand presiuni asupra mea. Ce ma sfatuiti sa fac?
Multumesc anticipat!
Este dreptul dvs. sa deschideti actiune in instanta si sa cereti daune materiale si/ sau daune morale. Important este sa depuneti la dosarul cauzei documente care sa va sustina punctul de vedere.
Nu mai postati problema dvs. in cadrul unor discutii deschise de alti utilizatori. Cei care doresc sa comenteze urmaresc cu greu toate elementele puse in probleme diferite daca se comenteaza in cadrul aceleiasi discutii.