avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... precontract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

precontract

vinzatorul nu vrea sa restituie un avans de 5% la un precontract prin prima casa
apartamentul fiind supraevaluat afirmatie ce reiese din certificatul eliberat de evaluator , creditul bancar fiind respins pe acest motiv , in contract este specificat ca respectiv vinzatorul este obligat in 7 zile sa restitue suma de 5% din avans mai putin 100e din aceasta ce pot face
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:36, 15 Martie 2016
Buna seara,
Va puteti adresa instantei.
Incercati inainte o notificare printr-un executor judecatoresc sau printr-un cabinet de avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare avans apartament. ciprians ciprians Am pus in vanzare un apartament cu 50000 euro. A venit cineva si mi-a dat un avans de 1000 de euro. In precontractul de vanzare-cumparare atunci cand am primit ... (vezi toată discuția)
Precontract vanzare apartament mihaelaa.roxana mihaelaa.roxana Buna seara!Am facut un precontract de vanzare cumparare cu un proprietar de apartament in vederea cumpararii acestuia.Intrebarea mea este urmatoarea:eu cumpar ... (vezi toată discuția)
Recuperare avans prima casa diana1811 diana1811 Buna ziua, As dori daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu o informatie. Am dorit sa cumpar un apartament prin programul \"Prima Casa\", am dat avans 5% ... (vezi toată discuția)