As dori sa stiu daca, in urma participarii cu societatea mea la o licitatie organizata pe SEAP privind cererea de oferta, in urma acceptarii propunerii noastre tehnice si a restului de documentatie depuse, insa fiind eliminati in urma evaluarii financiare datorita acceptatii si a altor participanti care, teoretic nu s-ar fi incadrat ca si propunere tehnica, insa fiind lasati intentionat sa treaca mai departe de evaluarea tehnica, noi, ca si participanti putem cere oficial analiza propunerii tehnice si a documentatiei depuse de catre castigator, pentru initierea unei eventuale contestatii!
Este un caz real, in care alte doua societi nu au in propunerea tehnica un part number exact al produsului ofertat sau lasa loc de interpretare, putand oferi si variante mai ieftine, insa, neoficial stiu ca vor fi lasati sa treaca de etapa de evaluare tehnica, sperandu-se la descalificarea mea pe criterii de pret.
Daca apreciati ca exista nereguli in procedura de atribuire, aveti dreptul sa contestati la CNSC in termen d e 5/10 zile de la primirea comunicarii rezultatului procedurii. In contestatia depusa la CNSC puteti scrie tot ce considerati dvs. ca reprezinta neregula.