avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Contestatie SEAP-oferte contracandidati
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Contestatie SEAP-oferte contracandidati

Buna ziua,

As dori sa stiu daca, in urma participarii cu societatea mea la o licitatie organizata pe SEAP privind cererea de oferta, in urma acceptarii propunerii noastre tehnice si a restului de documentatie depuse, insa fiind eliminati in urma evaluarii financiare datorita acceptatii si a altor participanti care, teoretic nu s-ar fi incadrat ca si propunere tehnica, insa fiind lasati intentionat sa treaca mai departe de evaluarea tehnica, noi, ca si participanti putem cere oficial analiza propunerii tehnice si a documentatiei depuse de catre castigator, pentru initierea unei eventuale contestatii!
Este un caz real, in care alte doua societi nu au in propunerea tehnica un part number exact al produsului ofertat sau lasa loc de interpretare, putand oferi si variante mai ieftine, insa, neoficial stiu ca vor fi lasati sa treaca de etapa de evaluare tehnica, sperandu-se la descalificarea mea pe criterii de pret.

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 14:31, 18 Martie 2016
Daca apreciati ca exista nereguli in procedura de atribuire, aveti dreptul sa contestati la CNSC in termen d e 5/10 zile de la primirea comunicarii rezultatului procedurii. In contestatia depusa la CNSC puteti scrie tot ce considerati dvs. ca reprezinta neregula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare procedura online biankka biankka Va rog sa mi spuneti care sunt exact pasii pentru anularea unei cereri de oferta online, ce documente trebuiesc emise, de cine ,ce documente se publica in seap ... (vezi toată discuția)
Termenul de evaluare la licit on-line zinates zinates Care este diferenta intre conditii de deschidere a ofertelor la on -line si la off-line? La off line stiu ca termenul completat aici este de fapt data si ora ... (vezi toată discuția)
Evaluare documente licitatie membruev membruev buna ziua, Am o discutie in contradictoriu cu alti colegi cu privire la ordinea evaluarii doc. licitatie ale ofertantilor.Ei sustin faptul ca, daca un ... (vezi toată discuția)