avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... judecata intre proprietari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

judecata intre proprietari

Buna ziua. Se poate intenta un proces de dauna impotriva unui vecin de apartament, ( locuiesc la o vila cu doua apartamente), care a inceput lucrari de renovare fara autorizatie, chiar daca nu am facut succesiunea, dar am procura de la celelalte rude sa ii reprezint? Si cam ce sanse asi avea? Mentionez ca vecinul de apartament care a inceput renovarea e in cercetare penala pentru ca nu are autorizatie. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:03, 16 Martie 2016
Anterior oricarui demers in instanta,asteptati solutia finala din partea parchetului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau să renovez casa părintească, dar succesiunea nu e dezbătută încă. exista vreo baza legală în care fratele meu îmi poate face reclamație pentru că doresc s-o îmbunătățesc? BebeM71 BebeM71 Buna ziua, As dori un sfat pentru urmatoarea situatie: Eu locuiesc in casa parintilor mei decedati. Aici locuiesc de cand m-am nascut. In total suntem 3 ... (vezi toată discuția)
Locuiesc la bloc si am o problema legata de plata unor reparatii. ... VioricaDumi VioricaDumi Locuiesc la bloc si am o problema legata de plata unor reparatii. Vecinul de deasupra mi-a inundat tavanul baii si refuza sa-mi plateasca reparatiile aferente ... (vezi toată discuția)
Rog ajutor intr-o problema juridica... dorintm dorintm Buna, am sa va descriu mai jos problema mea si sper ca ma puteti ajuta cu cateva raspunsuri si pareri pentru ca nu stiu ce sa mai fac. Problema a inceput in ... (vezi toată discuția)