avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Curs igiena pt. comercializarea produselor cosmetice
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Curs igiena pt. comercializarea produselor cosmetice

Buna ziua as dori sa ma autorizez ca pfa pe comertul online de produse cosmetice , produse cosmetice cum ar fi: geluri uv, ustensile manichiura, accesorii unghii, truse farduri, fonduri de ten , in principiu produse cosmetice si ustensile/accesorii . Activitatea mea s-ar desfasura acasa , marfa ar fi putina pt inceput si comercializata online . Inrebarea mea este daca , pt autorizarea ca pfa sau desfasurarea acestei activitati este nevoie de un curs de igiena ? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:53, 16 Martie 2016
La inregistrarea firmei la Registrul comertului, deoarece veti declara ca activitatea dvs. este doar de comercializare nu si de fabricare produse/ ustensile/ accesorii cosmetice, nu se va solicita si diploma de studii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traduceri etichete produse cosmetice fabiana25 fabiana25 In cazul in care doresc sa comercializez produse cosmetice (ma refer la produse pentru unghii cum ar fi geluri uv, accesorii, etc)cum trebuie sa procedez cu ... (vezi toată discuția)
Codul caen 1413 si 1419 necesita diploma de specialitate ? anc4 anc4 Buna ziua doresc sa imi infiintez un pfa cu activitate principala 4791 ( comert online ), iar ca activitati secundare 4775 comert cu amanuntul al ... (vezi toată discuția)
Diploma care sa ateste calificare intr-un domeniu necesara la infiintare pfa? anc4 anc4 Buna Doresc sa imi infiintez un PFA care sa aiba ca obiect principal de activitate, comert electronic.As vrea sa am doua activitati diferite, vanzare online ... (vezi toată discuția)