avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediul medical si contract de munca pe perioada ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediul medical si contract de munca pe perioada determinata

Sunt angajata la o firma cu contract pe peroada determinata pana la data de 17.08.2009 si am intrat in concediu medical cu inernare in spital pentru o perioada ce va depasi aceasta data, problemele de sanatate sunt grave si probabil va trebui sa ma pensionez pe caz de boala, inrebarea este: cepot sa fac daca sunt internata in spital si nu pot semna noul contract de munca sau daca firma nu mai doreste in aceste conditii sa-mi prelungeasca contractul? Mentionez ca am 56 ani, 33 ani vechime in campul muncii iar pana acum, de cand lucrez la aceasta firma nu am mai avut concedii medicale?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 11:24, 7 August 2009
Sigur ca da, puteti beneficia de indemnizatie de somaj timp de 15 luni.
Va trebui sa depuneti dosarul la ALOFM pana pe data de 17.09.2009, ca sa beneficiati de continuitate.
Sanatate!
Ultima modificare: Vineri, 7 August 2009
pakos, utilizator
Pot fi si in concediu medical si in somaj?
Puteti sa depuneti actele pentru somaj, iar apoi acesta va fi intrerupt cu concediu medical, plata urmand sa se reia la incetarea concediului medical. Si perioada de acordare a indemnizatiei se va decala corespunzator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical MorarM MorarM Buna seara, ce facem in situatia in care, suntem in concediu medical si firma angajatoare se inchide intre timp? cine plateste concediu medical? ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in perioada contractului de munca pe durata determinata dor582004 dor582004 Buna ziua, Fica mea este angajata printr-o firma de recrutare cu un contract pe durata determinata. La inceputul lunii viitoare este nevoita a efectua o ... (vezi toată discuția)
Concediu medical - cm perioada determinata maryang maryang Ma confrunt cu o situatie: Un salariat are contract de munca pe perioada determinata care a expirat pe 17.09.2009.Angajatorul nu mai doreste sa prelungeasca ... (vezi toată discuția)