avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... plata asigurarii de sanatate din pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

plata asigurarii de sanatate din pensie

eu locuiesc,lucrez si platesc asigurare de sanatate in italia din anul 2000. In acelasi timp platesc si in romania din pensia lunara. Cum pot sa fac sa nu mai platesc pentru servicii de care nu am beneficiat si nu beneficiez nici in prezent ? Cum as putea sa-mi recuperez toti banii platiti pina in prezent? Va multumesc. Cu stima si deosebit respect serkofranse.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:38, 17 Martie 2016
1. Ati mai pus intrebarea si pe:
www.avocatnet.ro/content/for...
si ati primit raspuns.

2. Daca vreti un raspuns oficial va adresati direct CNPP pe: cnpp.ro/petitii-si-sesizari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumulare pensie de urmas cu indemnizatie copil GBianca GBianca Buna ziua! Am terminat facultatea anul acesta si am promovat si licenta.Intre timp am aflat ca sunt insarcinata,iar ca sa pot beneficia de idemnizatie de ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata partiala DoinaLica DoinaLica V-as ruga sa imi spuneti daca, in caz de pensionare anticipata partiala, pot realiza venituri din drepturi de autor, fara sa mi se suspende pensia. (vezi toată discuția)
De ce intarzie asa de mult transferul unui dosar de pensie dintr-un judet in altul? assbell99 assbell99 mai raspunde cineva sau ne chinuim degeaba ,trebuie platit sa stiu sa ma retrag de pe forum? (vezi toată discuția)