avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Identificare bunuri comune
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Identificare bunuri comune

buna ziua,

va rog sa mi spuneti daca sint bunuri comune urmatoarele:

-o garsoniera de servici pe care sotul a primit o in timpul serviciului si pe care inainte sa se pensioneze ( a lucrat in armata) am cumparat o impreuna, dar ratele le a platit el;in momentul de fata suntem despartiti , partajul nu este facut;

- o suma de bani pe ca re a primit o la pensionare ( la iesirea la pensie la cerere, primeau un anumit numar de salarii:)

in speranta ca am reusit sa ma fac inteleasa, astept un raspuns de la dvs.

multumesc !
multumesc mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri pentru munca in gospodarie spirit spirit Intr-un partaj dupa divort, pot cere despagubiri pentru munca depusa in gospodarie? Daca da, in baza carei legi? :((:blush2: (vezi toată discuția)
Divort, partaj bunuri mobile AlexandruStefanuca AlexandruStefanuca Buna ziua. Ma aflu intr-un proces de divort si stiu ca toate bunurile dobindite in timpul casatoriei se impart egal ambilor soti. Pot eu cere un % anumit din ... (vezi toată discuția)
Ce parte am la casa construita impreuna? dianamitru dianamitru In 2011 am cumparat un teren cu bani imprumutati din banca impreuna cu sotul meu. In perioada semnarii contractului eram in spital cu copilul iar pe contract a ... (vezi toată discuția)