avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire salariu

In situatia in care unui salariat ii inceteaza contractul individual de munca si are retinere, sunt obligat sa anunt Biroul Executor Judecatoresc?
Cel mai recent răspuns: hero , utilizator 15:20, 17 Martie 2016
Obligatia apartine angajatorului care in acest raport juridic are calitatea de tert poprit.
Daca angajatorul nu a informat executorul judecatoresc, ce se poate intampla? Conform carui articol din lege este obligat?
art.787alin.(2) :"dacadebitorul paraseste unitatea fara ca aceasta sa cunoasca noul loc de munca, ea il va incunostinta pe creditor despre aceasta imprejurare..."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu alinaemi alinaemi Buna ziua. Am un fost angajat pentru care pe vremea cand lucra la noi am primit scrisoare de executare silita (poprire pe 1/3 din venituri). Am platit penru el ... (vezi toată discuția)
Cerere de poprire a pensiei de intretinere din pensia tatalui valibuzatu valibuzatu va rog sa ma ajutati sa formulez o cerere de poprire a pensiei de intretinere din pensia tatalui, avand o sentinta prin care se retinea din salar aceasta ... (vezi toată discuția)
Model bogatuion12 bogatuion12 Buna, ma poate ajuta cineva cu un model de cerere pentru poprire pe salariu(pensie alimentara),atunci cand a intervenit schimbarea locului de munca? multumesc (vezi toată discuția)