avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Legalizare hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Legalizare hotarare judecatoreasca

buna ziua,fiul meu a castigat un proces(litigii de munca)au trecut cele 10 as putea eu mama lui sa merg la tribunal sa fac hotarirea definitiva ?mentionez ca fiul meu se afla la munca in italia,daca ar veni risca sa-si piarda seviciul,eu nu am nici imputernicire de la el,iar in cazul in care n-am sa pot eu,va rog exista cumva un termen?multumesc frumos

Cel mai recent răspuns: lor68 , utilizator 16:11, 17 Martie 2016
Puteti daca aveti o imputernicire speciala in acest sens, altfel nu este posbil.Termenul de punere in executare silita a hotatarii este de 3 ani(termen de prescriptie)de la data hotararii definitive.
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale luminitatoma luminitatoma Daca dispozitia de reincadrare mi-a fost inmanata/comunicata la 3 ani si o zi de la data cand a fost emisa, mai am sanse sa-mi recuperez in instanta drepturile ... (vezi toată discuția)
Un conflict colectiv de munca do. do. [sant bugetear si avem un proces castigat in instanta privind acordarea sporului pentru situatii penibile .am fost la primarie ,au spus ca sint obligati sa ... (vezi toată discuția)
Sentinta irevocabila curtea de apel reangajare si plata salariilor muresan vasile muresan vasile Buna ziua. Am primit o sentinta favorabila Curtea de Apel cluj,privind anularea deciziei de concediere,reangajare si plata salariilor pentru perioada ... (vezi toată discuția)