Va rog mult sa ma lamuriti !
- in cazul unor terenuri agricole (fanate) extravilane care au fost in zona necooperativizata,care sunt inscrise in CF dar pe care nu exista titluri de proprietate-care este modalitatea de a obtine un titlu pe ele?
Mentionez ca suucesiunea dupa parinti nu este facuta si sunt 4 frati mostenitori.Pot ei sa obtina un titlu pe toti pe aceste terenuri? Un inginer de la cadastru a spus ca trebuie plan parcelar, dar aceste terenuri nu se incadreaza la retrocedari ca sa trebuiasca asa ceva !
Din ce an dateaza actul dvs de proprietate pentru aceste terenuri?
Exista vreun act de proprietate? In baza carui act sustineti ca sunteti proprietarii acestor terenuri?
Socrul meu,care este unul din cei 4 frati detine si alte acte din care reiese ca ei sunt de fapt mostenitori ai terenurilor,nu le pot spune proprietari.Ce stiu este ca s-a facut succesiune de pe bunicii lor pe parinti si s-a oprit in acea faza.Ce alte acte ar trebui sa existe ? Nu este suficient ca exista extrase de C.F,ultimele luate in 2006 ?
Ce mai stiu este ca am vazut niste inscrisuri care semanau cu " foi de zestre"cum erau mai demult ,in care erau inscrise aceste terenuri cu denumirea cu care se regasesc si in CF.EVENTUAL SPUNETI-MI VA ROG CE AR TREBUI SA EXISTE.
Parintii celor 4 frati au decedat in 1992. De atunci se "chinuie" sa faca succesiunea insa nu reusesc pt. ca nu se inteleg cu unul din ei. Asa s-a ajuns in aceasta situatie. Multumesc !
Iesire din indiviziune
popc
Parintii decedati in anii 1965 si 1986, din casatoria lor au rezultat 10 copii. Patru dintre copii s-au casatorit inainte de colectivizare, si au primit ca ... (vezi toată discuția)