avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general evidente contabile
Discuție deschisă în Contabilitate în general

evidente contabile

BUNA ZIUA
ANUL ACESTA MI AM LUAT LICENTA IN STIINTE ECONOMICE .VREAU SA STIU DACA AS PUTEA TINE EVIDENTE CONTABILE LA ANUMITE SOCIETATI, SAU TREBUIE NEAPARAT SA FII MEMBRU CECAR
VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: ctinagl , utilizator 13:22, 7 August 2009
Nu trebuie sa fiti membru CECAR decat daca vreti sa semnati bilanturile contabile!
:D
In rest puteti tine contabilitate simpla insa va trebui un expert contabil care sa contrasemneze bilanturile contabile!
Ce specializare ai terminat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cita scoala trebuie sa faci ana & maria ana & maria am terminat facultatea de stiinte economice specializarea contabilitate si informatica de gestiune,mai am un pic si termin si masterul pe consultanta ... (vezi toată discuția)
Inginer cu master in contabilitate ContSters85367 ContSters85367 Buna seara, Un inginer poate sa faca master in ASE si sa devina astfel economist cu drept de a se angaja director economic si de a semna bilantul contabil? ... (vezi toată discuția)
Contabilitate FloryCr FloryCr Buna seara. Eu vreau sa infiintez un SRL. Daca am terminat Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica pot sa imi tin singura contabilitatea? Pe ... (vezi toată discuția)