avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum pot ajunge la intelegere cu o firma de recuperari ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum pot ajunge la intelegere cu o firma de recuperari creante

Buna ziua,
Creditul pe care îl aveam la o bancă a fost cesionat către o firmă de recuperări creanțe. Când am fost contactată de către această firmă, acum 2 luni, am încercat să ajung la o înțelegere cu ei ca să plătesc 1000 de lei pe lună, atât imi permit. Le-am explicat atât telefonic, cât și prin e-mail, ca nu pot să plătesc mai mult de 1000 de lei, și tot amâna mereu să imi dea un răspuns. Pasează de la un departament la altul. Acum 2 zile am trimis din nou un e-mail, și ieri am primit un e-mail generat automat de sistemul lor, în care mă informează ca trebuie să plătesc toată sumă în 24 de ore, altfel ajunge dosarul la avocatul lor partener.
Nu știu prin ce metode mai pot ajunge la o înțelegere cu ei, sunt absurzi.
Ce mă puteti sfătui?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:05, 18 Martie 2016
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa nu va mai adresati prin telefon sau e-mail.
Va sfatuiesc sa va adresati in scris prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire solicitand raspuns tot scris.
Va sfatuiesc, totodata, sa contestati suma ceruta care, sunt convins, este cu mult mai mare decat cea datorata.
Daca nu raspund sau dau un raspuns care nu va satisface va trebui sa va adresati instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de recuperari te poate executa silit? DARIUS_C DARIUS_C BUNA ZIUA!VA RAMAN RECUNOSCATOR DK M-ATZI PUTEA INDRUMA ASUPRA UNUI LUCRU PE CARE O SA VI-L EXPLIC PE SCURT:AM CONTRACTAT UN CREDIT SI AM AVUT 3 RATE ... (vezi toată discuția)
Rezilierea unilterala a contractului .buna ziua. am avut un contract de furnizare servicii telefonice ... costel lungan costel lungan Buna ziua. Am avut un contract de furnizare servicii telefonice cu o firma de telefonie. Am primit un mail prin care ma anunta ca se majoreaza valoarea ... (vezi toată discuția)
Proces in contencios-administrativ statachevioleta statachevioleta intr-un proces in faza de recurs dupa ce s-a dat sentinta la curtea de apel si mi-a fost respins ,instanta ma obliga sa platesc chieltuieli de judecata parti ... (vezi toată discuția)