avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radiere PFA, pot sa scot banii din contul PFA ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radiere PFA, pot sa scot banii din contul PFA ?

Am inchis (radiat) PFA. In contul de la banca al PFA mai am niste bani. Pot sa-i scot? (va intreb pentru ca pe ordinul de incasare numerar la trebuie sa pun stampila, si de asemenea la banca mi se cere codul fiscal pe care l-am predat)
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 12:37, 7 August 2009
Daca au fost platite absolut toate taxele si impozitele si acesti bani au ramas ca plus atunci nu vad de ce sa nu puteti sa ii scoateti. Dati vechiul cod fiscal !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnare acte dupa radiere pfa tatulescu_cristina tatulescu_cristina Un PFA poate sa mai primeasca bani in contul banca inca beinchis dupa radierea sa? PFA-ul mai are voie sa semneze acte dupa radiere, ca de ex. PV de predare ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa aiurelu36 aiurelu36 In 2008 am infiintat un p.f.a. in 2009 am avut cateva lucrari am taiat facturii dar nu am incasat banii in2009,acum ina2010 am primit toti bani dar contabilul ... (vezi toată discuția)
Pfa venit real, fara chitante break_noon break_noon Am si eu niste intrebari, daca se poate. Pina anul trecut am fost la norma de venit, de anul asta sunt la venit real, asa ca trebuie sa completez registrul ... (vezi toată discuția)