avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil 2016
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil 2016

Buna ziua! Azi pe 18.03.2016 se incheie concediul de lauzie, pot luni sa merg sa depun actele pentru indemnizatie? Eu pe 04.02.2016 am nascut. Pana in data de 29.09.2015 am beneficiat de indemnizatie crestere copil pentru primul copil si din 30.09.2015 m-am intors la munca. Beneficiez in continuare de indemnizatie? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:57, 18 Martie 2016
1. Beneficiati de concediu crestere copil si pentru al doilea copil (CCC2) si de indemnizatia aferenta.

2. - Faceti cerere catre angajator pentru a va acorda CCC2 incepand cu ziua urmatoare a ultimei zile de concediu de lauzie.
- Actele pentru indemnizatia pentru CCC2 se depun la Primarie in termen de 60 de zile lucratoare de la data cand se termina concediul de lauzie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie iulia94alina iulia94alina Buna am si eu o intrebare...eu am doi copii minunati unul in varsta de un an si opt luni si unul de doua luni.Eu am facut o cerere la primarie pentru aprobarea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc mihaelapaiu mihaelapaiu am nascut pe 23 iunie ink beneficez de concediu post natal pana pe 27 august ..intrebarea mea este dak pot depune actele pt indemnizatie dupa data de 27 august ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil contract pe perioada determinata alina-marcu77 alina-marcu77 Buna ziua. Am lucrat timp de 18 luni la o firma cu contract pe perioada determinata. Contractul a expirat la data de 01.08 iar eu pe 16.07 am intrat in ... (vezi toată discuția)