avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general OUG nr. 44/2015
Discuție deschisă în Contabilitate în general

OUG nr. 44/2015

Buna ziua,

Firma la care lucrez a trecut printr-o inspectia fiscala in perioada 14.01.2016 - 17.02.2016. In urma acestei inspectii o serie de cheltuieli au fost considerate avantaje in natura si s-au calculat contributiile si impozitul aferent. Decizia de impunere am primit-o pe data de 02.03.2016. Intrebarea mea este daca pentru obligatiile accesorii generate de aceste debite mai putem beneficia de prevederile OUG nr. 44/2015 privind acordarea unor facilitati fiscale.

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 17:23, 19 Martie 2016
Avand in vedere ca obligatiile de plata accesorii sunt aferente obligatiilor de plata principale, cuprinse in decizia de impunere emisa ca urmare a unei inspectii fiscale ce nu era in derulare la data intrarii in vigoare a OUG 44/2015(21.10.2015,data publicarii in monitorul oficial),nu puteti beneficia de facilitatile fiscale prevazute de acest act normativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati restante la bugetul statului risteafl risteafl Buna ziua, Firma este inactiva (exista decizie ANAF ,iar la Registrul Comertului ,suspendata de mai mult de 3 ani),cu datorii la bugetul statului,nu foarte ... (vezi toată discuția)
Anulare obligatii accesorii persoane fizice marianaflore marianaflore Pentru un venit obtinut in anul 2010 pentru care casa de asigurari de sanatate a emis o decizie de impunere in 2014, inclusiv pentru accesorii, debitul ... (vezi toată discuția)
Oug 44/2015 buget local chivuflaviana chivuflaviana Buna ziua, am dorit sa beneficiem de facilitatile fiscale acordate in baza OUG 44/2015,astfel in Dec 2015 am facut o cerere catre Primaria Barcanesti Prahova, ... (vezi toată discuția)