avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reintegrare pe post in urma unei sentinte civile ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reintegrare pe post in urma unei sentinte civile definitive

Buna dimineata,
Va rog sa imi spuneti cum ar trebui sa procedez corect ptr. o reintegrare pe post a unui angajat care a fost concediar si castigat in instanta anularea deciziei de concediere si reintegrarea pe post.Mentionez faptul ca angajatul a formulat o cerere catre angajator prin care solicita reintegrarea sa pe post.De la acesta cerere in 15 zile calendaristice trebuie ca angajatorul sa se conformeze? Va rog mult , daca se poate sa imi spuneti care ar fi pasii de urmat.
Cel mai recent răspuns: cristina69 , utilizator 19:31, 19 Martie 2016
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare hotarare judecatoreasca costel58 costel58 As dori sa stiu daca exista un termen pentru incadrarea in prevederile art 287 alin(1) lit.g cod penal pentru neexecutarea unei hotarari judecatoresti cu ... (vezi toată discuția)
Reintegarea refuzata Instantlife Instantlife Buna ziua, Iata o problema des intalnita: -se emite decizia de concediere unui angajat cf. 65 CM - angajatul o contesta si castiga in fond. - la cateva ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru punerea corecta in executare a hotarararii judecatoresti menoin menoin care este temeiul legal pentru o plangere penala necesara in urma refuzului angajatorului de punere corecta in executare a hotararii judecatoresti care ... (vezi toată discuția)